Bouw een Bloeiende Praktijk

Over Jan

Ik werk sinds 2007 als coach en psychotherapeut in mijn praktijk in Mechelen. Tot voor de zomer van 2011 werkte ik ook voor een trainingsbureau als trainer en Marketing Manager.

Na mijn beslissing om helemaal voor mijn eigen praktijk te gaan, kwam ik de ene struikelblok na de andere tegen. Ik ondervond hoe moeilijk het is om te starten en een praktijk uit te bouwen en wou het bijna opgeven. Gelukkig ontdekte ik hoe ik mijn eigen praktijk kon uitbouwen, hoe ik mensen aantrek die volledig bij mij passen als klant. Ik geniet van dit prachtig beroep!

Ik zie steeds meer mensen de stap zetten om als coach, therapeut of trainer te werken. Het is een prachtig beroep! Maar anderzijds is het is zo moeilijk om de eerste stappen te zetten als zelfstandig ondernemer, om voldoende cliënten te kunnen aantrekken en een goed en stabiel loon te verdienen.

Het is mijn missie om mijn kennis en ervaring te delen met coaches, trainers en therapeuten. Zodat zij ook kunnen genieten van een bloeiende praktijk. Op die manier werk ik onrechtstreeks mee dat heel veel mensen de weg vinden naar professionele zorg.

Zowel jij als jouw cliënten worden daar beter van!

Lees hier meer over de workshops en diensten van “Bouw een Bloeiende Praktijk”

Comments are closed.

Maak een afspraak!

Wil je werk maken van jouw Bloeiende Praktijk? Aarzel dan niet en contacteer me voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we samen uitzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik hier
Tweet