Bouw een Bloeiende Praktijk

Herken jij dit?

Je bent coach, therapeut of trainer en

 • je bent gedreven
 • je hebt zin om zelfstandig te werken
 • je wilt iets betekenen voor anderen of de samenleving
 • je bent leergierig en je wil groeien als mens en begeleider van anderen mensen

maar…. :

 • je wil jouw eigen praktijk (verder) uitbouwen, maar je weet niet hoe?
 • je bent al even bezig, maar je vindt het moeilijk om de juiste cliënten aan te trekken?
 • je vindt het moeilijk om precies te zeggen wat je doet en wat jouw specialiteit is?
 • je werkt heel hard waardoor je weinig tijd hebt voor je gezin, vrienden of jezelf?
 • jouw verdiensten zijn onstabiel en niet in verhouding met jouw harde werk?
 • je hebt er een hekel aan om jezelf te verkopen?
 • je schuift de marketing van jouw praktijk steeds voor je uit?

Welkom! Dan ben je aan het juiste adres!

Lees hier meer over de workshops en diensten van “Bouw een Bloeiende Praktijk”

Of lees wat anderen zeggen:

Ik volgde Jan al een tijdje via Facebook. Door een vriendin werd ik geïntroduceerd en las daarna zijn posts via ‘Bouw een Bloeiende Praktijk’. Ik vind het fijn dat hij mijn taal sprak. Ik ben ook bezig met een advies praktijk op te zetten. Na diverse opleidingen was ik er echter nog niet uit, hoe ik te werk zou moeten gaan. Ik ontving een post met nog één plaats in Jan zijn workshop. Vol verwachting klopte mijn hart, en het was de reis waard vanuit Hasselt naar Mechelen. Ik kwam bij Jan thuis in de praktijk. Wat een prachtig idee, een woonkamer sessie. (Het verlengde ervan dan 🙂 ). Zo vertrouwd! Een kleine groep met mensen, met allemaal een andere achtergrond. Prachtig want de uitwisseling van ideeën onder leiding van Jan en zijn stapsgewijze benadering, heeft mij op het einde van de dag gebracht naar mijn niche. Hetgene waar mijn expertise lag. De 5 sterren deluxe hotellerie, op international niveau, voor leidinggevenden, welke op dit moment in hun loopbaan gestrand zijn en met hart en passie verder willen werken. Jan, bedankt, voor je gastvrijheid en jouw expertise.
Robert Van der Ham

De samenwerking met Jan was voor mij een schot in de roos, omdat ik behoefte had aan focus. In de workshop heb ik op heel vriendelijke en aangename wijze geleerd hoe ik mijn ideale klant kan bepalen en hoe ik die het beste kan aanspreken.
Nooit geweten dat daar nu juist het verschil in zit tussen klanten aantrekken en niet aantrekken. Ik heb zelfs de juiste naam voor mijn trainingspraktijk hiermee bepaald. Jan wist ons in prima concentratie en workflow te krijgen….. en te houden!! Een zeer waardevolle samenwerking.
Kees Krijntjes

Comments are closed.

Maak een afspraak!

Wil je werk maken van jouw Bloeiende Praktijk? Aarzel dan niet en contacteer me voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we samen uitzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik hier
Tweet