Bouw een Bloeiende Praktijk

Succesvolle tips van Johan D’Haeseleer

Meer en meer mensen treden toe tot het prachtig beroep van een coach, trainer of therapeut. Jammer genoeg stoppen ook heel wat mensen er na een tijdje mee omdat het voor hen niet haalbaar is om ermee verder te gaan: ze hebben te weinig klanten, verdienen te weinig of houden te weinig tijd over voor familie of hobby’s.

In 2012 interview ik elke maand iemand uit mijn netwerk die ook succesvol is als trainer, coach of therapeut. Van hen wil ik horen wat ze succesvol maakt.

Johan D’Haeseleer, Expert in Extra Tijd

De eerste succesvolle trainer en coach is Johan D’Haeseleer. Hij helpt zelfstandige dienstverleners die overspoeld zijn door hun todo’s aan extra tijd. Zijn website is een bron vol inspiratie, en zijn nieuwsbrief is zeker en vast een aanrader!

Bekijk hier het interview met Johan:

De 3 gouden regels voor succes volgens Johan zijn:

 • investeren in jezelf
 • zorgen dat je je marketing op orde krijgt
 • zorgen voor een goede organisatie

Aanvullend zei Johan me dat het erg belangrijk is om zo specifiek mogelijk te zijn. Hoe nauwer je je doelgroep maakt, hoe meer succes je hebt, waarmee ik het uiteraard helemaal eens ben. Met andere woorden: kiezen is winnen in dit geval.

Wil je werken maken van een goede organisatie en wil je graag extra tijd? Dan ben je uiteraard bij Johan aan het juiste adres.

Of misschien wil jij graag aan de slag om jouw niche of expertise te bepalen zodat het voor jou veel eenvoudiger wordt en de klanten naar jou toekomen? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik maak graag kennis met jou en met jouw vraag.

Heb jij aanvullende tips? Dan lees ik ze graag bij de reacties hieronder.

One Response

 1. Martine Nulens schreef:

  leuk filmpje !
  En super om te zien hoe Johan consequent zijn ‘walk the talk ‘doet..
  Ik ben ooit door hem gecoacht en kan getuigen dat het werkt !
  Veel succes nog Johan en Jan !

  groetjes,
  martine

Leave a Reply

Geef een reactie

Maak een afspraak!

Wil je werk maken van jouw Bloeiende Praktijk? Aarzel dan niet en contacteer me voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen we samen uitzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik hier
Tweet